Kontakta oss på Självdragsventilation.se

Begär gratis offert

Vi brinner för att möta utmaningar och bistå med att skapa ett hälsosammare inomhusmiljö. Kontakta oss, så utforskar vi tillsammans den optimala lösningen för dig.

Gratis offert inom 24 timmar

Fler frågor

Ta första steget genom att kontakta oss, så utforskar vi dina specifika behov. Beroende på projektets storlek samt tid för analys, planering och genomförande kan ledtiderna variera från några få dagar till flera månader.

Kontakta oss genom telefon eller e-post. Ring oss på 010-300 16 00 eller mejla till info@sjalvdragsventilation.se. Vi garanterar återkoppling inom två arbetsdagar.

Vi erbjuder våra tjänster i ett brett geografiskt område, inklusive men inte begränsat till Stockholms, Dalarnas, Södermanlands, Örebros, Västmanlands, Jönköpings och Kalmars län. Vår verksamhet sträcker sig över Mellansverige, med särskilt fokus på byte av FTX-system för såväl villor som bostadsrättsföreningar, även i mindre orter.

Vi hanterar ett brett spektrum av ventilationsprojekt för såväl företag, bostadsrättsföreningar som privatpersoner. Vi skräddarsyr våra tjänster efter varje kunds unika behov och tar oss an allt från mindre uppgifter som service och rengöring av ventilationssystem till större installationer för de som önskar förbättra sitt inomhusklimat omfattande.

Aerius Ventilation - din specialist inom ventilation och inomhusklimat

Vad säger våra kunder?

Från vår grundläggning 2015 har kundens behov, hög kvalitetsstandard och tillförlitliga leveranser alltid varit i centrum för vår verksamhet. Det är med stolthet vi kan skryta med en av de högsta kundnöjdhetsbetygen inom vår bransch. Upptäck mer om våra kunders upplevelser hos oss.

Kontor & Lager

Vår verksamhet sträcker sig över Mellansverige. Är du belägen utanför Stockholms län, dra dig inte för att kontakta oss.

Aerius Ventilation AB

Albybergsringen 105

137 69 Österhaninge

info@aerius.se
010-300 1600

FAQ

Vi är ett stort team och oftast kan vi komma ut till dig redan inom 2-3 veckor för utförande, beroende på omfattning av arbete.

Det går bra att ringa 010-300 16 00 eller skicka e-post till info@xn--sjlvdragsventilation-czb.se. Vi återkopplar inom 48 timmar via e-post.

Vårt serviceområde inkluderar Stockholms län, Dalarnas län, Södermanlands län, Örebros län, Västmanlands län, Jönköpings län, Kalmars län med omnejd.

Läs mer om var vi arbetar.

Vi utför alla möjliga typer av ventilationsarbeten, både för företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. För oss är inga projekt för stora eller för små.